Lördag

Riktigt skönt med helg nu!

Jag hade planerat att jag skulle putsa alla fönstrerna hos Johan innan frukosten (men jag fastnade visst framför fab5 på teven) Haha! Jag fick vänta tills eftermiddagen istället, så nu är dom riktigt fina och det var verkligen behövligt!

Det blev en promenad på stan efter frukosten för att kolla julklappar. Så nu har jag köpt en julklapp till pappa! Jag köpte också två små parfymflaskor och två ljusglas som ska stå på den nymålade bänken :) Tidigare i veckan köpte jag hyacinter i varsitt glas, jätte fint :) Imorgon ska vi få upp julstjärnorna, i sista stund. Jag börjar få lite julkänsla på det nu :)

Ikväll blir det fest hos min bror. Han och hans flickvän har ju fyllt år! Det skulle tydligen komma ganska många dit :) Jag ska se till att få med mig en kamera, så jag kan ta några kort! Sen imorgon blir det julbord :)

Kram

Tisdag

Jag har kommit på vad jag ska köpa till pappa i julklapp. Det är riktigt svårt annars, så nu är jag glad! :) Fast jag ska köpa några andra grejer också, vad det nu blir? Haha

.. Hm, nu har man jobbat 2 dagar av den här veckan då, 3 dagar kvar :) Igår bakade vi knäck i matsalen, och idag har vi bytt ut gardinerna mot julgardiner. Imorgon blir det nog stjärnorna som åker upp! Om jag nu ska vara där då, det vet jag inte ännu. Det beror på om sjuklingen kommer tillbaka!

Jag ska slänga på mig mina träningskläder nu, och cykla ner till gymmet.
Jag och min bror ska köra rygg och axlar idag, det är roligast!
(medan alla killar älskar att träna biceps, så har jag en crush i att träna rygg och axlar) Haha :)
Bröst däremot går inget vidare alls nu faktiskt, det är tråkigt.

Ha det bra, Kram


Julshopping

Har köpt mina två första julklappar nu! :)

Det blev ganska stressigt mot slutet igår eftersom Johan skulle spela innebandy på eftermiddagen! Jag hittade nästan allt jag skulle ha i alla fall, så det var okej ändå. Jag har velat ha en vinterjacka ganska länge nu, men det är så svårt att hitta tycker jag. Jag har i för sig en från BZR sedan innan, men den är ju lite mer fin. Så jag hittade en Peak performance jacka på Stadium. Den var riktigt varm och skön, så den fick följa med mig hem :)



.. och helgen går så himla fort. Imorgon blir det jobb igen!
Den här dagen blir nog ganska lugn, vi ska snart äta älgstek :)

Kram


Svininfluensan

Det var ett tag sen jag skrev här nu! Jag har i alla fall varit nere och tagit influensasprutan nu, vi var där först i tisdags men då tog det slut, sen igår fick vi den. Jag har haft riktigt ont i armen idag, inatt kunde jag bara ligga på ena sidan. Just nu har jag ingen användning för den, den bara finns där, haha! Om man bortser från det så mår jag väldigt bra. Det är i alla fall skönt att ha det gjort nu!

På lördag åker jag och älskling till Linköping och julshoppar :) Det ska bli riktigt mysigt, och då har jag ju precis fått min lön. Den var riktigt bra den här gången! Har ju jobbat nästan hela oktober ju, så då blir det endel!

Jag ska nog inte träna idag i alla fall, den finns inte en enda muskelgrupp jag kan köra på grund av min arm, bara ben! Senare ikväll blir det middag hos johans familj :) Och imorgon är det fredag, härligt!


T shirt JC   399:-
Klocka GANT   1600:-
Jeggings VILA 299:-


Lördag

Det var riktigt skönt med sovmorgon! :)

Jag gick upp vid 09.20 och åt frukost, det fick bli ett ägg och yoghurt med cornflakes, linfrön och solroskärnor! Jätte gott :) Efter det så gick jag ut på stan och gick i lite affärer! Hittade en snygg svart t shirt med paljetter på axlarna, så den fick följa med mig hem! Sen handlade jag en present till min bror som fyller 23 snart! :)

Jag har också varit ute på en lång promenad med vovven! :)


Ett rosa fotoalbum hittade jag också. Den passar mig perfekt :)
Ska försöka sätta mig nån dag och klistra in lite foton!

Nu har min morbror och hans sambo kommit, så ska ner och äta varma smörgåsar snart! :)
Kram

SNÖ

På min lunch idag på jobbet så såg jag att det snöade utanför fönstret, mysigt! Det ska tydligen bli 1-2 dm snö imorgon på morgonen. Kanske måste gå upp tidigare då och cykla iväg, så man inte blir sen! :) Fast det kommer väl antagligen inte ligga kvar särskilt länge tyvärr!

Det har varit väldigt stressigt idag på jobbet, så är fortfarande uppe i varv, men börjar lugna ner mig nu.
Jag var ute på en promenad med mamma förut och hunden med såklart, det var skönt men väldigt kallt däremot!

Jag har också ringt och bokat tid för slingning och klippning, men det dröjer ett tag tills dess! Fick ingen tid förrän i början av december! Hoppas det går fort :)


Om ett tag ska jag cykla till johan, stackarn är ju sjuk!
Kram

Hjärtat



Jag älskar dig till solen och månen och tillbaka igen!
Jag är väldigt glad att jag har dig!

.. och imorgon är det 1 år och 9 månader :)

Sjuk

Jag har inte hunnit med alls mycket den här helgen. På fredagskvällen mådde jag illa, sen spydde jag hela natten. Så har mest varit sängliggande i helgen, och inte haft nån stor matlust. Idag mår jag bättre, men känner mig fortfarande trött i kroppen. Får se om det blir jobb för min del imorgon! Jag har i alla fall orkat måla en bänk idag, så nu är det bara en gång kvar! :)

Jag sitter och lyssnar på julmusik nu, fy på mig.
Jag vill ha jul!
.. och en massa snö såklart :)

Jag ska hoppa in i duschen nu, sen blir det mat.
Puss

RSS 2.0