Bilder

Det blev ganska sent igår, men vi gick ändå upp ganska tidigt, 9.00! Fast jag drack ju ingenting i för sig :) Jag lägger upp lite bilder ifrån kalaset igår!

Jag ska snart göra mig iordning, sen åker jag till J för att äta mat! Och senare ikväll blir det promenad, och såklart top model och ensam mamma söker :) Jag är ledig imorgon, men på tisdag blir det jobb igen! Sen ska jag träffa L imorgon istället :)


J och jag! <3


Jag och min bror! Visst är vi lika? :) Hihi


Det fanns lite att välja på!

Födelsedagsbarnet och mamma! :)

Jag hade på mig en klänning från asos med stor rosett i ryggen :)






Födelsedagskalas

Det var underbart med sovmorgon idag. Jag vaknade vid 9.00 och då hade J gjort frukost till mig, gullunge :) Det blev en promenad på stan för att köpa present till pappa som fyller år idag. Vi plockade till oss en massa olika ölsorter på systemet som han ska få. Det blev också fika och sen köpte jag en fin vit krysantemum och en nalle :) Brorsan var också med och han köpte plättar i luften, de är så fina :) 

Det känns verkligen att det är höst ute nu, för det blåser och är sådär ruggigt som det brukar vara! Så jag ska snart hoppa in i duschen och värma mig! För ikväll blir det födelsedagskalas för pappa! Imorgon blir det en sväng upp till Linda :)

Hoppas ni får en bra lördagskväll, Kramar

Leverpastej är gott

Jag ska jobba hela den här veckan, och istället för att vara där jag brukar vara, så städar jag 17 toaletter om dagen och några omklädningsrum och lite annat också! Inte så kul, men det funkar. Det är ju pengar i alla fall. Det är nästan så man saknar sin pastej lite när man står där och städar :) Haha! Och för er som inte vet så jobbar jag på pastejköket, eller atria som det heter nu och prismärker och packar pastej. Jag trivs väldigt bra! Favoritpastejen är Lindbergs skåne, den smakar mycket mer och är godare än alla andra. Jag fattar inte varför inte så många köper den? Gör det, den är god.

Och nu sitter jag här och tipsar om min favoritpastej när jag istället borde tipsa er om den senaste mascaran! Skitsamma, nu vet ni ju det i alla fall :) Haha!

Fy va det var jobbigt att gå upp imorse. Klockan ringde 05.50 och jag var ett vrak, men efter att ha varit uppe i några minuter så är jag pigg igen. Det är nog en av mina dolda talanger, haha! Jag vet att J är avundsjuk på mig för det :)

Jag ska snart hoppa in i duschen nu, för ikväll ska vi ut till svärföräldrarna och äta god mat :)
Puss


Sista sommarvärmen?

Så himla härligt väder har det varit idag, känns som det är den sista värmen som kommer nu innan det går mot kallare tider. Fast det är väldigt mysigt med snö också :) Jag har tagit det lungt hela dagen förutom i eftermiddag för då städade vi hela Js lägenhet, så nu är det rent och snyggt igen!

J och jag har varit ute på en kvällspromenad nu! Och så har jag gjort mig en keso och kalkonsmörgås som jag snart ska äta och så en banan och riskakor, nyttigt och gott :) Ska snart bege mig till soffan och kolla på top model, sen blir det ensam mamma söker. Det är mina favoritprogram!

Imorgon blir det jobb igen, så det blir att lägga sig tidigt ikväll. Fast det gör jag nästan alltid ändå!
Puss


Shoppinglördag

Det blev en mysig shoppingdag med J, och helt underbart väder också! Jag hittade ett par fina svarta klackskor, underkläder, gucci parfym och foundation från clinique. Och lite annat smått och gott :) Fy fasen va mycket människor det var ute just idag då, det var nog vädret som gjorde det, och att de slängt ut ett "adelövsmarknad" mitt inne i city i Linköping kanske? Det tror jag.

Har precis kommit hem nu efter att ha skjutsat mamma och pappa till en fest, så nu väntar jag på att J ska tvätta bilen klar, så kanske vi kan ta en promenad med vovven? :) Jag tror vi skulle handla lite grejer till tacos också, det är ju inte fel! Jag är hungrig nu, mina goda hamburgare från mc donalds mättar mig inte längre!

Puss


Mysig fredagskväll

J och jag lagade mat tillsammans förut, det fick bli lövbiff, klyftpotatis och svampsås. Det blev visst lite smaklöst men annars var det jätte gott! Jag sa till J att sätta på lite romantisk musik, så det fick bli Sinatra, haha! Riktigt mysigt faktiskt :) Så nu har vi tänt upp en massa ljus i hela lägenheten och ska snart sätta oss framför teven och invänta idol! J går runt med sin gin flaska nu och ska blanda till sin favoritdrink, gin&tonic :) Haha!

Imorgon blir det shopping i Linköping, och det gillar jag.
Har ju fått min lön idag också så det känns bra! :)
Hoppas ni får en mysig fredagskväll, för det ska jag ha! Pusspuss

Fest hos martin

Lägger upp lite bilder från martins fest! :)


Ledig dag

Jag har precis ätit frukost och ska snart ut på en promenad med hunden. Kanske blir vantar idag? Jag börjar känna mig lite förkyld, så då är man ju lite extra frusen. Jag är ledig idag och imorgon, och det är så skönt! Fast på måndag blir det jobb igen. Trots att jag inte är fast anställd, så är jag verkligen glad att jag har så mycket jobb som jag har. Och i jul blir det nog 6-7 veckor jobb, det känns bra! Sålänge jag har nån inkomst varje månad så är jag glad :)

Senare idag ska jag och mamma gå och hälsa på morfar på ålderdomshemmet. Jag har inte träffat honom sen i jul tror jag. Han känner säkert inte igen mig, stackarn. Det är så tråkigt att se honom sådär! Och sen i eftermiddag blir det boxercise med J, min bror och sen hans tjej. Roligt!



.. och sen en lite uppdatering om filmen vi var och såg tidigare i veckan. Jag tyckte den var väldigt bra. Så den är verkligen värd att se :) .. ett litet plus för Brads goa amerikanska dialekt ;) Hihi

Inglorious bastard

Tränade rygg och axlar idag och det gick bra! Nu måste jag ner och fylla på med lite energi efter passet, det kan behövas :) J kommer snart och hämtar mig, för ikväll blir det bio. Ska kolla på Inglorious bastard med Brad pitt i huvudrollen! Hoppas på att den är bra :) Synd bara att jag missar idol, fast jag får ju se på Brad istället, inte helt fel det heller! Haha



Lite fler bilder från Kefalonia



Nu har jag lagt upp de sista bilderna från kefalonia. Finns många fler, men orkar inte lägga upp alla! Den här kvällen ska jag tillbringa framför top model och ensam mamma söker, finns kvar godis från helgen också, mums! Igår var vi på fest hos en kompis, riktigt trevligt var det. Roligt att träffa alla igen, det var ett tag sen nu. Ska nog lägga in några bilder därifrån sen nån gång :) Imorgon blir det jobb igen, segt.

Puss

Kefalonia






Det var första gången jag satt i ett flygplan, och det gick faktiskt bra trots min höjdskräck! Den fina stranden (mirthos) var vi aldrig vid, utan vi tog kort på väg hem från Fiskardo. Sen är det lite bilder på hotellet och poolen. Kefalonia var väldigt fint, och fina stränder med turkost vatten! Och vi hade riktigt tur med vädret, det var 30-32 grader varje dag och solsken. Det kommer fler bilder en annan dag! :)

Mysig höstdag

Det blev en mysig dag på stan idag med J, riktigt härligt höstväder! Köpte ett par lyktor och en blomma och annat smått. Det är så mysigt att tända massa ljus nu när det börjar bli mörkare ute. Efter lite shopping blev det en fikastund med min bror och hans tjej! Jag körde nya bilen idag också, ska lägga upp nån bild på den kanske? :)

Nu har jag precis färgat mammas hår, och ska snart hoppa in i duschen. För ikväll blir det fest hos en av J:s kompisar :) Det skulle nog bli ganska mycket folk! Får se om det blir puben senare, beror på hur det känns då. Hoppas ni får en bra lördagskväll, Kram

Dålig träningsdag

Just nu sitter jag hos J, som precis har lagat mat till oss. Smaskigt! Har jobbat hela dagen, sen blev det gymmet med mamma. Jag värmde upp på rodden, sen slängde jag på 40 kg på bänken och körde direkt utan uppvärmning, och det bara brände till så in i i bröstmusklerna. Jag skulle ha värmt upp mer, fan jag som var så peppad. Haha! Det fick bli ett pass med mage och triceps istället :)

Ska lägga mig i soffan nu och kolla på idol, mysigt!
Pusspuss

Hejsan

.. Jag har haft en blogg innan, men det har varit ganska tyst på bloggfronten ett tag nu, så har skaffat en ny nu, och ska ge det en chans till. Jag kommer i alla fall skriva mycket om min träning, för det tillbringar jag ganska mycket tid till. Jag har tränat styrketräning i 2 år nu, och tränar 3-4 dagar i veckan, det är verkligen roligt. Jag är en sucker för modetidningar, och älskar att shoppa. GANT är ett av mina favoritmärken när det gäller kläder. Inredning är också ett av mina intressen, och där är det new england stil som gäller, Lexington! Jag har världens underbaraste pojkvän, min andra halva som har stått ut med mig i mer än 1 1/2 år nu! Och vi har precis kommit hem från vår resa till Kefalonia, Grekland. Ska lägga in lite bilder där ifrån snart. Jag bor tillsammans med min fina familj, och den bästa vovve man kan ha. Kan det bli bättre?

Då ska jag bara säga, välkommen till min blogg!
Lämna gärna en kommentar, då blir jag glad. Kramar

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0